jueves, 20 de septiembre de 2007

Barça-Olimpique de Lyon




El Barça ja ha tornat a la Champions, la millor competició del món i la lliga del futur. No podem dir que ho hagi fet per la porta gran. Llegint alguns titulars aquest matí, sembla que els mals de l'equip ja estan resolts perquè s'ha guanyat 3-0. El resultat és enganyós, doncs amb un equip com aquest no es poden passar aquestes penúries a la davantera. Sort de Sant Messi, que és l'únic que hi posa ganes, i de Yayá Touré, el millor fitxatge d'aquesta temporada, junt amb Milito i Abidal. Aquest any Valdés tindrà poca feina.

Ronaldinho, però, es mereix un apart. No corre, no té bona actitud, és imprecís en les passades i encara és intocable, tot i haver estat substituït en dos partits consecutius. Ara ja no pot argumentar un esgotament físic per estar jugant tres anys al màxim nivell i el 'soci', pel que es percep al camp, ja en comença a estar una mica tip. Una mala ratxa la pot passar tothom, faltaria més, però ja fa massa que dura. Escric això després de sentir a Catalunya Ràdio que un oient el va veure a quarts de tres a una discoteca de Barcelona i que no es va voler fer cap foto perquè podia ser 'compromès'. Que surti el que vulgui, però que rendeixi. Romario, al seu temps, sortia fins a l'alba, estava 'canshao', però marcava 30 gols cada any.

Per últim, dir-vos que tot això us ho explico sa i estalvi. Cap al minut 20 de la primera part, un aficionat va compartir 'unes amables paraules' amb els 'boixos nois' del Lyon, i es van caure 'tan bé' que van respondre amb el llançament de monedes cap on érem nosaltres. Una va caure a un pam. La UEFA i el Barça sempre vetllen per la seguretat de l'aficionat, però el cert és que aquest fi..·%·#!! ens podria haver fet molt mal i que a l'entrada de l'estadi ningú, absolutament ningú, vigila què hi entra la gent a les seves bosses.

No hay comentarios: