sábado, 1 de septiembre de 2007

Benvinguts al món real

Benvinguts al món real. No, no és el títol del supervendes de Sandro Rosell, és la descripció d'un 31 d'agost que culmina les vacances d'estiu.

Tanquem així un estiu que per molts no passarà a la història, ja que el principal aïllat de les vacances, la metereologia, ha donat l'esquena a molta gent. I a mi també, però no tots els dies. He tingut la sort de gaudir d'una setmana a Croàcia, destí que diuen està de moda i així deu ser, amb quatre amics de la pedrera: Ramon, Pep, Marc i Santi. Van ser uns dies genials, ple de noves experiències i coneixences, bon temps, desconnexió, però també dies esgotadors. Ens repetíem constantment que la vida del turista és molt dura, ja que si vols ser a tot arreu no descanses gaire.

La tornada va ser la constatació del que ens costava creure. L'estiu a la Costa Brava estava sent un desastre quant al temps. Les platges buides i milers de turistes avorrits!

Els pròxims dies, no puc dir quan, penjaré una crònica de cada un dels dies a Dubrovnik i Hvar. La tinc escrita a mà, ja que no he diposat d'ordinador fins avui. També hi ha haurà fotos, 'per supuest'.

També ha sigut un estiu atípic pel que fa l'estada a la platja que dóna nom al bloc. Ni un dia el mes de juliol però sí uns quants a l'agost, si bé aquesta circumstància ha servit per apreciar encara més aquest entorn.

Per últim, deixar constància d'una gran decepció. No sé si 'serà culpa dels 23 anys de CiU o del tripartit', però Bruce Springsteen no passarà per Barcelona a presentar el seu nou disc. Immers encara en una profunda decepció, consternació o com li volgueu dir, no m'explico els motius. Ha d'haver estat un desacord entre l'entorn del Boss i algú d'aquí, perquè sinó costa de creure aquest lleig cap als fans catalans. Passarà per Madrid, on inicia la gira europea, i l'endemà per Bilbao. No demano que no vagi a aquestes dues ciutats, al contrari, però sí que passi per Barcelona, si us plau!

Esperem que no comenci una trajectòria erràtica, doncs el DVD del concert de Dublín que va tancar la passada gira deixa bastant que desitjar. Està massa postproduït, es dóna un protagonisme nul al públic (ànima dels concerts) i s'obvien temes que van sonar a cada concert de la gira, com 'John Henry'.

Cal dir però, que la cançó 'Radio Nowhere', primer single de 'Magic' pinta molt bé i us la recomano. Us la podeu baixar a la pàgina de RTVE (http://www.rtve.es/) fins a aquest diumenge.

I per acabar, una altra recomanació que aquest matí han fet a El Món a Rac 1, la cançó 'Agárrate a mi María', cantada per Antonio Vega, i que apareix a la pel·lícula 'Caótica Ana', de Julio Medem. Un registre diferent, que no pitjor. Aviso, és una mica trista.

No hay comentarios: