martes, 13 de noviembre de 2007

Girona World Race

Encara sota l'impacte de l'espectacular sortida de la Barcelona World Race aquest diumenge al migdia, 24 hores més tard també he començat la meva volta al món particular. Es tracta de la competició paral·lela a través d'Internet, en què tothom qui vulgui pot participar des de l'ordinador de casa seva. De moment, ja som més de 2.000 els regatistes d'arreu del món que competim, inclosos els de veritat, que també ho fan virtualment. L'anècdota curiosa és que alguns participants virtuals han atrapat als reals i no sé si és gaire bon símptoma.



Sortint a la una del migdia d'avui dilluns al migdia, en quasi onze hores ja he remuntat 213 llocs i ja quasi estic entre els 500 primers. Es veu que hi ha la possibilitat de naufragar, així que aquesta setmana haurem d'estar atents perquè el Mediterrani és petit i a l'hora de passar l'Estret de Gibraltar es pot formar un petit tap.. ;-))


La gràcia està en trobar el rumb adequat i les veles apropiades segons la intensitat del vent i no sempre el camí més recte és el més ràpid.

Una vegada a l'Atlàntic, el barco ja anirà 'sol' ja serà qüestió d'anar baixant de latitud, fins a arribar a les calmes tropicals per anar a buscar posteriorment el sud de l'Índic, els '40 rugientes' i els icebergs...

Aquí estaré per explicar-ho des de l'ordinador de casa meva i amb la calefacció posada.

No hay comentarios: