jueves, 28 de junio de 2007

Paris Hilton

Aquest últim mes hem assistit atònits a l'espectacle de l'empresonament de la l'actriu (?), cantant (?) i hereva de l'imperi hoteler Hilton, Paris Hilton. Estava acusada de conduir repetidament amb unes copes de més i sentenciada a passar 45 dies a la presó, tot i que només ha complert la meitat de la pena.

Des que va sortir la sentència fins que l'ha complert, aquesta noieta ha sigut un focus d'atenció mediàtic a nivell mundial. No tinc res a dir si són els mitjans nord-americans els qui en parlen, però em preocupa més i sento vergonya aliena si són els d'aquí (espanyols i catalans) que són capaços d'encabir aquesta notícia dins d'un telenotícies o dedicar un espai a la premsa escrita.



(AFP)

Salvant les distàncies, es podria comparar amb l'empresonament de Julián Muñoz i la detenció durant unes hores d'Isabel Pantoja arran de l'operació Malaia. En aquest cas, almenys, l'entramat afecta a ciutadans de Marbella, que al final són els qui n'han sortit més perjudicats, i es tracta del desmantellament d'una enorme xarxa corrupció, amb la circumstància que els implicats són 'famosos'. Hilton és l'hereva de la cadena hotelera i també és 'famosa', però no pels seus mèrits artístics i/o intel·lectuals i/o econòmics i/o polítics, sinó per les festes desenfrenades amb un altre referent mundial com Britney Spears.

Larry King, un reconegut periodista dels EUA amb un programa d'entrevistes llegendari a la CNN, serà el primer a escoltar les seves primeres impressions previ pagament de 300.000 dòlars. Cal preguntar-se com una televisió tan prestigiosa com la CNN s'ha rebaixat tant com per entrar a formar part d'aquest joc, a través d'una de les seves estrelles, Larry King.

De moment, aquesta setmana Antena 3 comença a emetre els capítols d'una sèrie en la qual Hilton passa de la seva vida a L.A. -on la seva principal preocupació és buidar les botigues de Dior i Chanel- a viure en una granja, on haurà de munyir vaques i trepitjar molta merda de l'autèntica. Només cal desitjar que aquest producte no triomfi al nostre país i no perdre més temps parlant d'aquesta estúpida, perquè la quota de telescombraria ja la tenim sobradament coberta i no interessa que l'audiència espanyola s'emmiralli amb Paris Hilton ni el seu entorn.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Tens tota la raó. On anirem a parar?

MJ dijo...

Je je, ja saps quina és la sol.lució a tot això: no tenir TV. Jo visc als USA, com bé saps, i tot i així gairebé ni m'he enterat del xou de la Hilton (excepte pel que veig de refiló a les portades de les revistes que hi ha a la vora del caixer del súper, mentre espero per pagar). Què feliç visc sense TV, mare meva!